Valikko Sulje

Jussi Harmaalalle hopeaa SM-kisoista

Kisat on saatu Oulussa päätökseen. LeVon nostajista Jussi Harmaala nappasi hienosti hopeaa sarjassa M40 93 kg. Jussi teki yhteistuloksessa oman ennätyksensä 642,5 kg ja jäi voittajan tuloksesta vain 2,5 kg. Myös Esa Hiltunen paransi hienosti yhteistulostaan edellisistä kisoista ja tuloksena oli 8. sija sarjassa M50 93 kg.

Jussi Harmaala
Jalkakyykky 225 kg
Penkkipunnerrus 162,5 kg
Maastanosto 255 kg
Yhteistulos 642,5 kg

Esa Hiltunen
Jalkakyykky 192,5 kg
Penkkipunnerrus 127,5 kg
Maastanosto 232,5 kg
Yhteistulos 552,5 kg

Jussi kertoi, että kisat sujuivat hänen osaltaan juuri niin kuin pitikin. Ennätykset paranivat kaikissa nostolajeissa ja myös yhteistulos parani 10 kg. Jussin mukaan kisasta teki hienon erityisesti se, että kaikki mitalistit olivat liki tasatuloksessa ennen maastavetoa, mikä antoi hyvin lisäpotkua loppukisaan. Kuulemma kaikki jätettiin lavalle, mitä miehestä irti oli saatavissa.

Esa puolestaan kertoi, että kisat menivät hänen osaltaan kohtalaisesti. Esa harmitteli, ettei saanut parannusta penkkipunnerruksessa. Ennätykset paranivat kuitenkin kyykyssä ja maastavedossa. Yhteistuloskin parani 17,5 kg. Esa totesi, että tästä on hyvä jatkaa ja katse onkin jo suunnattuna ensi vuoden SM-kisoihin.

Jussi Harmaala
Esa Hiltunen