Valikko Sulje

Lempäälän Voimailijat ry

Lempäälän Voimailjat ry eli ”LeVo” on vuonna 2007 perustettu voimailuseura.

Seuran toiminta painottuu voimailuun ja sen eri lajeihin:
– voimanosto ja penkkipunnerrus varusteilla- klassinen voimanosto ja penkkipunnerrus (RAW)- sotilaspenkkipunnerrus (maksimivoima- ja toistovoimapunnerrus)
LeVo on Suomen Voimanostoliitto ry:n jäsenseura ja sitoutunut noudattamaan Antidopingtoimikunnan (ADT) sääntöjä.

Vaikka pääpaino on voimailulla, seuran vuoroilla voi harrastaa ja treenata oman mielensä mukaan. Seuraan kuuluu monen ikäisiä, monen tasoisia ja monenlaisilla tavoitteilla treenaavia jäseniä. Mukaan mahtuu hyvin, joten tule sinäkin nauttimaan mukavan rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä raudan parissa. Seurallamme on myös voimamieslajien välineistöä.

Seuramme järjestää myös voimanosto- ja voimamieskilpailuja. Nykyään toiminta on painottunut lähinnä ns. salikisoihin, joihin voi osallistua ilman lisenssiä tai kuulumista seuraan. Osallistuminen salikisoihin on ilmaista.

Jos kiinnostuit ja haluat liittyä seuran jäseneksi, ota rohkeasti yhteyttä seuran puheenjohtaja Karipekka Lakelaan (040 1435556) tai tule tutustumaan toimintaan seuran vuoroille Hakkarin liikuntahallin alasalille. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen info@lempaalanvoimailijat.fi.

Uudet jäsenet saavat tutustua toimintaan maksutta kuukauden ajan. Jäsenmaksuista tarkemmin erillisellä sivulla.